Få en gratis domän utan registrering och utan insättning

Med en egen domän hos oss knyts din tillfälliga IP-adress till ditt domännam! Det är något som ger dig en lång rad fördelar. Kampanjen vi kör med just nu innebär faktiskt att du får något du tjänar på utan att behöva betala för det. Detta erbjudande utan registrering gäller tills vidare men åtminstone året ut!

Du kan ta del av vårt nya erbjudande utan konto! Det är perfekt för dig som inte vill fastna i ett medlemsregister bara för att du köpt en vara eller en tjänst. Vi på d2g.nu fäster stor vikt vid din sekretess och sparar ingen information om dig i onödan.

Ta del av våra tilläggstjänster

Självklart hoppas vi att du ska bli så nöjd med vår service att du väljer någon av de tilläggstjänster som vi också erbjuder. Bland våra erbjudanden om extratjänster 2019 finns bland annat SMTP Routing och POP Forwarding för dig som vill effektivisera din e-posthantering och spara tid utan att du riskerar att missa något viktigt. Kontakta oss om du vill ha information om priser, du kan givetvis betala med BankID!

Vad innebär det att ha en domän hos d2g.nu?

Har du inte riktigt förstått vad vår nya kampanj 2019 egentligen handlar om? Gör det lättare för andra att ansluta din dator! Med vår tjänst får du en gratis fast IP-adress och det är en stor fördel för dig med någon form av server, till exempel en e-postserver.

Ett fast IP-nummer är också det bästa alternativet för dig som spelar spel online tillsammans med andra eftersom ni hittar varandra snabbare eftersom inga IP-nummer behöver memoreras. Ni kan söka efter varandra genom namnet på en dator eller domän. Alternativet för dig som vill att andra ska kunna ansluta sig till din dator för spel är att du först kollar vad du har för IP-adress för tillfället och sedan meddelar denna till alla du vill spela med. Med en domän hos oss kan du du ta din hobby till nästa nivå!

Läs mer på sajten eller hör av dig till oss

Du kan läsa mer om hur det här fungerar rent tekniskt och vilka fördelar våra tilläggstjänster ger dig under andra flikar här på sajten. Du kan också höra av dig till oss om du vill veta mer om IP-licens - alltså hur du kan göra om du vill ge någon annan möjlighet att använda din egen IP-adress på nätet.

Fyll i formuläret och ange att du är intresserad av vårt kampanjerbjudande. Vi kontaktar dig sedan så snabbt vi kan och ger dig mer information!

Namn:
Email:
Meddelande:
up